-----------------------------------

IZDAJA RECEPTOV IN NAPOTNIC

Recepte in napotnice lahko naročite po elektronski pošti na veronika@ginekologinja.net, ali po telefonu na 01 518 54 05.

NAROČANJE

Na pregled se naročite po elektronski pošti na veronika@ginekologinja.net ali po telefonu na 01 518 54 05 v delovnem času ambulante. Sporočite namen obiska in prvi dan zadnje menstruacije.

NAVODILA PRED PREGLEDOM

Pred preventivnimi ginekološkimi in porodniškimi pregledi lahko jeste in pijete, razen kadar vam naročimo, da bodite tešč, ker vam bomo zjutraj izmerili krvni sladkor. Pripravite si podatek o prvem dnevu zadnje menstruacije, prinesite s seboj menstrualni koledarček, morebitne sveže izvide mamografije, izvide pregleda ščitničnih hormonov, drugih laboratorijskih preiskav in nedavne specialistične izvide.

Na prvi pregled po operativnem posegu ali kontrolnem pregledu pri operaterju prinesite s seboj odpustno pismo z opisom operacije in histološki izvid.

Pred vaginalnim pregledom si ne tuširajte nožnice!
Za ultrazvočne preiskave ni potrebno imeti polnega mehurja ali biti tešči.
Pred štiridimenzionalnim ultrazvočnim pregledom (4D UZ) se nasitite, in popijte dovolj tekočine.
Na pregled nuhalne (=zatilne)  svetline priporočam, da pridete s partnerjem. USB dobite pri nas. 
Za opis in izbiro obsega NIFTY testa preberite opis na http://www.niftytest.si ter na https://zastarse.si/nosecnost/koliko-stane-nifty-test/la